Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea.
Informácie o publikácii
Zápis:
BALLOVÁ, Ľudmila - EFTIMOVÁ, Jarmila. Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea. In: Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod : 1. vyd. Užhorod : Užgorodskij nacionaľnij universitet, 2015. 2015. ISBN 978-611-01-0716-7, s. 210-212.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFA - Publikované pozvané príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
70 %
30 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GANIČ O.M., GANIČ T.M.
Vydanie:
Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod
Materiali VIII mižnarodnoi miždyscyplinarnoi naukovo-proktyčnoi konferencii
S. 210-212
Vydavateľ:
Užgorodskij nacionaľnij universitet
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Užhorod
Krajina vydania:
Ukrajina
ISBN:
978-611-01-0716-7
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
anglický