Using bioluminescence method for the monitoring of safe production of meat products.
Informácie o publikácii
Zápis:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - VENGLOVSKÝ, Ján - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - HROMADA, Rudolf - GREGOVÁ, Gabriela - ČORNEJOVÁ, Tatiana. Using bioluminescence method for the monitoring of safe production of meat products. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 245-247.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
10 %
10 %
10 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
VENGLOVSKÝ Ján, GREGOVÁ Gabriela, ČORNEJOVÁ Tatiana, LEGÁTH Jaroslav, PAPAJOVÁ Ingrid
Vydanie:
Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia
Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene
S. 245-247
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-462-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický