Publikačný výstup

Potential probiotic properties of lactobacilli isolated from goat's milk.

Informácie o publikácii

Zápis:
TOMÁŠKA, Martin - DRONČOVSKÝ, Maroš - KLAPÁČOVÁ, Lýdia - SLOTTOVÁ, Anna - KOLOŠTA, Miroslav. Potential probiotic properties of lactobacilli isolated from goat's milk. In: Potravinárstvo. 2015. ISSN 1337-0960, Vol. 9, č. 1 (2015), online, s. 66-71.
Rok vydania:
2015
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
TOMÁŠKA Martin
0 %
DRONČOVSKÝ Maroš
0 %
KLAPÁČOVÁ Lýdia
0 %
SLOTTOVÁ Anna
0 %
KOLOŠTA Miroslav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Vol. 9, č. 1 (2015), online, s. 66-71
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický