Publikačný výstup

Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - HOLOVSKÁ, Katarína - FLEŠÁROVÁ, Slávka. Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry]. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Roč. 26, č. 4(2015), s. 32-35.
Rok vydania:
2015
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Roč. 26, č. 4(2015), s. 32-35
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský