Publikačný výstup

Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 255-257.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
PAULSEN Peter
1 %
Podiel UVLF:
99 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 255-257
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský