Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli [The safety of baby foods in terms of salt content].
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli [The safety of baby foods in terms of salt content]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
70 %
HOLDOVÁ Veronika
1 %
10 %
10 %
9 %
Podiel UVLF:
99 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 85-92
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-35-5
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský