Publikačný výstup

The effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry [Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru u jatočnej hydiny].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - HOLOVSKÁ, Katarína - FLEŠÁROVÁ, Slávka. The effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry [Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru u jatočnej hydiny]. In: Maso International. 2015. ISSN 1805-5281, Vol. 5, č. 1(2015), s. 53-57.
Rok vydania:
2015
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso International
Vol. 5, č. 1(2015), s. 53-57
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1805-5281
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický