Publikačný výstup

Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken].

Informácie o publikácii

Zápis:
RITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 182-185.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
RITZNEROVÁ Anna
40 %
VAŠKO Ladislav
5 %
VAŠKOVÁ Janka
5 %
POLÁKOVÁ Zuzana
5 %
Podiel UVLF:
45 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 182-185
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2018-2018: [2] HAŠČÍK, Peter - ARPÁŠOVÁ, Henrieta - PAVELKOVÁ, Adriana - BOBKO, Marek - ČUBOŇ, Juraj - BUČKO, Ondřej. Chemical composition of chicken meat after application of humic acid and probiotic Lactobacillus fermentum. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2018-01-01, 12, 1, pp. 694-700. [Scopus]