Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
40 %
20 %
20 %
ŠPAKOVSKÁ Eva
10 %
5 %
TOROPILOVÁ Júlia
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 187-190
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský