Mushrooms as the Source of Potential Antimicrobial Agents: A Review [Huby ako potenciálny zdroj antimikrobiálnych látok: Prehľadový článok].
Informácie o publikácii
Zápis:
BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - SMRČOVÁ, Miroslava - STRAPÁČ, Imrich - ŠTEFFEKOVÁ, Zuzana. Mushrooms as the Source of Potential Antimicrobial Agents: A Review [Huby ako potenciálny zdroj antimikrobiálnych látok: Prehľadový článok]. In: Current Organic Chemistry. 2016. ISSN 1385-2728, Vol. 20, č. 24(2016), s. 2620-2632.
(2016: 1.924 - IF, 100 - H-index, 2.141 - IF 5y, 0.566 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2016: 1.924 - IF, 100 - H-index, 2.141 - IF 5y, 0.566 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2016
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Current Organic Chemistry
Vol. 20, č. 24(2016), s. 2620-2632
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1385-2728
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Scientometria:
2016: 1.924 - IF, 100 - H-index, 2.141 - IF 5y, 0.566 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2018-2018: [1] WANG, Yuxiao - SHI, Xiaodan - YIN, Junyi - NIE, Shaoping. Bioactive polysaccharide from edible Dictyophora spp.: Extraction, purification, structural features and bioactivities. In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. ISSN 22126198, 2018-04-01, 14, pp. 25-32. [Scopus]