Publikačný výstup

Vplyv spôsobu vyzrievania na antioxidačné vlastnosti vína : [Effect of aging methods on antioxidative properties of wine]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv spôsobu vyzrievania na antioxidačné vlastnosti vína : [Effect of aging methods on antioxidative properties of wine] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s.257-261.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
CD-ROM, S.257-261
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-486-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský