Antioxidačné vlastnosti vybraných rastlinných extraktov [Antioxidant properties of selected plant extracts].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Antioxidačné vlastnosti vybraných rastlinných extraktov [Antioxidant properties of selected plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 262-266.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
60 %
40 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
CD-ROM, S. 262-266
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-486-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský