Vplyv prídavku pufračných látok na hodnotu pH a pufračnú kapacitu bachora [Effect of the buffering subsatances addition on the pH value and buffering capacity of rumen].
Informácie o publikácii
Zápis:
BUJŇÁK, Lukáš - SLÁVIKOVÁ, Barbora - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Vplyv prídavku pufračných látok na hodnotu pH a pufračnú kapacitu bachora [Effect of the buffering subsatances addition on the pH value and buffering capacity of rumen]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - AGROKOMPLEX 2016 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-498-1, CD-ROM, s. 38-41.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, KOSTECKÁ Zuzana
Vydanie:
Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - AGROKOMPLEX 2016
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 38-41
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-498-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský