Publikačný výstup

Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty]

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH]
Rok vydania:
2017
Kategória:
ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
ZDOLEC Nevijo
Vydanie:
Fermented Meat Products
Health Aspects
S. 389-416 [2,14AH]
Vydavateľ:
CRC PRESS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Boca Raton
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISBN:
978-1-4987-3304-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický
Poznámka: