Lipid Oxidation of Fermented Meat Products [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov]. In: ZDOLEC, Nevijo. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 488-511 [1,87AH]
Rok vydania:
2017
Kategória:
ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:
100 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
ZDOLEC Nevijo
Vydanie:
Fermented Meat Products
Health Aspects
S. 488-511 [1,87AH]
Vydavateľ:
CRC PRESS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Boca Raton
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISBN:
978-1-4987-3304-5
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický
URL na ARL:
Poznámka:
Ohlasy:
2019-2019: [1] KITPOT, Thanapon - SRIWATTANA, Sujinda - ANGELI, Sergio - THAKEOW, Prodpran. Evaluation of quality parameters and shelf life of Thai pork scratching “Kaeb Moo”. In Journal of Food Quality. ISSN 01469428, 2019-01-01, 2019, pp. [Scopus]