Publikačný výstup

Verification for the presence of inhibitory substances in poultry meat after the consumption of the feed mixture supplemented with fermented feed [Overenie prítomnosti rezíduí inhibičných látok v mäse hydiny po skrmovaní kŕmnej zmesi s prídavkom fermentovaného krmiva].

Informácie o publikácii

Zápis:
KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Verification for the presence of inhibitory substances in poultry meat after the consumption of the feed mixture supplemented with fermented feed [Overenie prítomnosti rezíduí inhibičných látok v mäse hydiny po skrmovaní kŕmnej zmesi s prídavkom fermentovaného krmiva]. In: Potravinárstvo. 2016. ISSN 1337-0960, Roč. 10, č. 1(2016), s. 612-618.
Rok vydania:
2016
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 10, č. 1(2016), s. 612-618
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický