Publikačný výstup

Od mäsových cechov cez hygienické strediská po orgány úradnej kontroly potravy [From butchery guilds through hygiene centres to official foodstuffs control authorities].

Informácie o publikácii

Zápis:
PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena. Od mäsových cechov cez hygienické strediská po orgány úradnej kontroly potravy [From butchery guilds through hygiene centres to official foodstuffs control authorities]. In: Infovet. 2016. 2016. ISSN 1335-1907, Roč. 23, č. 5 (2016), s. 232-236.
Rok vydania:
2016
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
PLEVA Ján
0 %
SALADIOVÁ Danka
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Infovet
Roč. 23, č. 5 (2016), s. 232-236
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-1907
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský