Publikačný výstup

Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský