Effect of feeding of 5% prefermented cereal-based bioproduct enriched with γ-linolenic acid on production indicators, chemical composition, fatty acid profile and lipid oxidation of broiler meat : [Vplyv skrmovania 5% prefermentovaného cereálneho bioproduktu obohateného o kyselinu y-linolénovú na produkčné ukazovatele, chemické zloženie, profil mastných kyselín a oxidáciu tukov mäsa brojlerových kurčiat]
Informácie o publikácii
Zápis:
KOVALÍK, Pavol - MAČANGA, Ján - KLEMPOVÁ, Tatiana - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MELLEN, Martin - BARTKOVSKÝ, Martin - MASKAĽOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 5% prefermented cereal-based bioproduct enriched with γ-linolenic acid on production indicators, chemical composition, fatty acid profile and lipid oxidation of broiler meat : [Vplyv skrmovania 5% prefermentovaného cereálneho bioproduktu obohateného o kyselinu y-linolénovú na produkčné ukazovatele, chemické zloženie, profil mastných kyselín a oxidáciu tukov mäsa brojlerových kurčiat] In: Italian Journal of Animal Science. 2018. ISSN 1594-4077, Vol. 17, č. 2(2018), s. 208-417.
(2018: 1.265 - IF, 32 - H-index, 1.349 - IF 5y, 0.467 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2018: 1.265 - IF, 32 - H-index, 1.349 - IF 5y, 0.467 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
KOVALÍK Pavol
10 %
30 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
5 %
MELLEN Martin
5 %
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
25 %
Podiel UVLF:
75 %
Vydanie:
Italian Journal of Animal Science
Vol. 17, č. 2(2018), s. 208-417
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1594-4077
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Scientometria:
2018: 1.265 - IF, 32 - H-index, 1.349 - IF 5y, 0.467 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2023-2023: [1] LIU, Meng - ZHANG, Shunliang - ZANG, Mingwu - ZHAO, Bing - ZHU, Ning - LI, Su - WU, Qianrong - LIU, Bowen - ZHAO, Yan - QIAO, Xiaoling - WANG, Shouwei. Non-Targeted Metabolomics Analysis of Metabolite Changes in Beef during Dry Aging. In Shipin Kexue/Food Science, 2023-01-01, 44, 10, pp. 249-256. ISSN 10026630. Dostupné na: https://doi.org/10.7506/spkx1002-6630-20220629-328.