Publikačný výstup

Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
HORVÁTH Samuel
1 %
18 %
HRUŠKOVÁ Marie
1 %
Podiel UVLF:
98 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, POPELKA Peter
Vydanie:
Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 23-26
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-559-9
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský