Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour].
About the publication
Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
Year:
2017
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
98 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, POPELKA Peter
Edition:
Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 23-26
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-559-9
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak