Publikačný výstup

Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský