Publikačný výstup

Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku].

Informácie o publikácii

Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku]. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2017
Kategória:
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Journal of Food and Nutrition Research
Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1336-8672
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2020-2020: [1] KANAAN, Mahmoud - MELDRUM, Richard - YOUNG, Ian - TUSTIN, Jordan L. Microbial Quality of a Middle Eastern, Raw, Ready-to-Eat Meat Dish. In JOURNAL OF ENVIRONMENTAL HEALTH. ISSN 0022-0892, 2020, vol. 83, no. 4, pp. 16-19. [WoS]