Publikačný výstup

Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food].

Informácie o publikácii

Zápis:
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 5(2017), s. 48-51.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Vol. 28, č. 5(2017), s. 48-51
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský