Microbial status and quality of rabbit meat after rabbits meat supplementation with phyto-additives.
Informácie o publikácii
Zápis:
POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica - SZABÓOVÁ, Renáta - STROMPFOVÁ, Viola. Microbial status and quality of rabbit meat after rabbits meat supplementation with phyto-additives. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Vol. 6, č. 4(2012), s. 41-44.
Rok vydania:
2012
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
20 %
LAUKOVÁ Andrea
20 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
20 %
20 %
STROMPFOVÁ Viola
20 %
Podiel UVLF:
20 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Vol. 6, č. 4(2012), s. 41-44
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický