An optimised method for the rapid measurement and calculation of radical scavenger profiles in plant extracts by HPLC.
Informácie o publikácii
Zápis:
PAZOUREK, Jiří - VÁCLAVÍK, Jiří - ŽEMLIČKA, Milan. An optimised method for the rapid measurement and calculation of radical scavenger profiles in plant extracts by HPLC. In: Food Chemistry. 2011. ISSN 0308-8146, Vol. 125, č. 2(2011), s. 785-790.
(2011: 3.655 - IF, 242 - H-index, 4.268 - IF 5y, 1.911 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2011: 3.655 - IF, 242 - H-index, 4.268 - IF 5y, 1.911 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2011
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Food Chemistry
Vol. 125, č. 2(2011), s. 785-790
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0308-8146
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2011: 3.655 - IF, 242 - H-index, 4.268 - IF 5y, 1.911 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický