Publikačný výstup

HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie.

Informácie o publikácii

Zápis:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Jozef Nagy, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
Rok vydania:
2018
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Autori:
Recenzenti:
Jaroslav Legáth, Pavel Naď.
Podiel UVLF:
50 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-579-7
Rozsah:
111 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský