HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat].
About the publication
Record:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat]. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
Year:
2018
Category:
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Authors:
0 %
50 %
Reviewers:
Jaroslav Legáth, Pavel Naď
UVMP share:
50 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-579-7
Range:
111 s.
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak