Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging : [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením]
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging : [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením] In: International Journal of Food Properties. 2018. ISSN 1094-2912, Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522.
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
60 %
KRÁL Martin
10 %
POSPIECH Matej
10 %
5 %
5 %
TREMLOVÁ Bohuslava
5 %
5 %
Podiel UVLF:
75 %
Vydanie:
International Journal of Food Properties
Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1094-2912
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2023-2023: [1] ZAJAC, P. - CURLEJ, J. - CAPLA, J. - BENESOVA, L. - JAKABOVA, S. - PARTIKA, A. - ZUBRICKA, S. Fatty acid profile of traditional Slovak ewe's and cow's lump cheese. In INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES. ISSN 1094-2912, 2023, vol. 26, no. 1, p. 1426-1444.