Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HAMAROVÁ Ľudmila, BEŇOVÁ Katarína, DRÁŽOVSKÁ Monika
Vydanie:
Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice
Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník
S. 8-10
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-972752-3-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský