Hygiena a technológia rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin]. Rec. Pavel Maľa, Zuzana Dičáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-586-5, 269 s. [13,45AH]
Rok vydania:
2018
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
100 %
Recenzenti:
Pavel Maľa, Zuzana Dičáková
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-586-5
Rozsah:
269 s. [13,45AH]
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský