Publikačný výstup

Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making].

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 132-135.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva
Vydanie:
XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno
48th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
CD-ROM, S. 132-135
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-808-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský