Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 172-174.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
51 %
12 %
10 %
12 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
HUDÁK Marek
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
S. 172-174
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1978-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský