Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk].
Informácie o publikácii
Zápis:
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 619-623.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VATAŠČINOVÁ Tatiana
20 %
20 %
20 %
10 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD-ROM, S. 619-623
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-620-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský