Publikačný výstup

Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku]. In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Journal of food technology and preservation
Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21
Krajina vydania:
Veľká Británia
ISSN:
2591-796X
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický