The effect of diets supplemented with zinc and plant extract of thyme applied into water and its effect on the nutrient content and meat quality and monitor microbiota of young rabbits.
Informácie o publikácii
Zápis:
CHRASTINOVÁ, Ľubica - LAUKOVÁ, Andrea - CHRENKOVÁ, Mária - FORMELOVÁ, Zuzana - POLAČIKOVÁ, Mária - GLATZOVÁ, Eva - ČOBANOVÁ, Klaudia - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - RAJSKÝ, Matúš - MLYNEKOVÁ, Zuzana. The effect of diets supplemented with zinc and plant extract of thyme applied into water and its effect on the nutrient content and meat quality and monitor microbiota of young rabbits. In: 18th International syposium " Feed technology ", 23-25th October, 2018, Novi Sad, Serbia : proceedings Food Tech Congress. 1. vyd. Novi Sad : University of Novi Sad Institute of Food Technology, 2018. 2018. ISBN 978-86-7994-057-5, s. 58-65.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
CHRASTINOVÁ Ľubica
25 %
LAUKOVÁ Andrea
10 %
CHRENKOVÁ Mária
10 %
FORMELOVÁ Zuzana
10 %
POLAČIKOVÁ Mária
10 %
GLATZOVÁ Eva
5 %
ČOBANOVÁ Klaudia
10 %
KANDRIČÁKOVÁ Anna
5 %
RAJSKÝ Matúš
5 %
MLYNEKOVÁ Zuzana
5 %
Podiel UVLF:
5 %
Autori vydania:
KOKIČ Bojana, ČOLOVIČ Dušica
Vydanie:
18th International syposium " Feed technology ", 23-25th October, 2018, Novi Sad, Serbia
proceedings Food Tech Congress
S. 58-65
Vydavateľ:
University of Novi Sad Institute of Food Technology
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Novi Sad
Krajina vydania:
Srbsko
ISBN:
978-86-7994-057-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický