Improvement of production and health parameters of weaned pigs after probiotics administration.
Informácie o publikácii
Zápis:
LINK, Róbert - REICHEL, Peter. Improvement of production and health parameters of weaned pigs after probiotics administration. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 71-76.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
95 %
5 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš, ŠOCH Miloslav, NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš
Vydanie:
Animal physiology, nutrition and welfare 2019
proceedings of reviwed scientific papers
S. 71-76
Vydavateľ:
Jihočeská univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
České Budějovice
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7394-771-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický