Publikačný výstup

The effect of decreased dietary crude protein on buffering capacity and intermediary metabolism of weaned pigs.

Informácie o publikácii

Zápis:
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. The effect of decreased dietary crude protein on buffering capacity and intermediary metabolism of weaned pigs. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 6-14.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš, ŠOCH Miloslav, NOVÁK Pavel, ZÁBRANSKÝ Luboš
Vydanie:
Animal physiology, nutrition and welfare 2019
proceedings of reviwed scientific papers
S. 6-14
Vydavateľ:
Jihočeská univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
České Budějovice
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7394-771-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický