Publikačný výstup

Authentication and preference mapping of ham.

Informácie o publikácii

Zápis:
BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - VLČKO, Tomáš. Authentication and preference mapping of ham. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 1051-1056.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2019
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
BENEŠOVÁ Lucia
16 %
GOLIAN Jozef
14 %
MARTIŠOVÁ Patrícia
14 %
ZAJÁC Peter
14 %
ČAPLA Jozef
14 %
VLČKO Tomáš
14 %
Podiel UVLF:
14 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Roč. 13, č. 1 (2019), s. 1051-1056
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Scientometria:
10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2023-2023: [1] CARDONA, María - IZQUIERDO, Diana - BARAT, Jose M. - FERNÁNDEZ-SEGOVIA, Isabel. Intrinsic and extrinsic attributes that influence choice of meat and meat products: techniques used in their identification. In European Food Research and Technology, 2023-10-01, 249, 10, pp. 2485-2514. ISSN 14382377. Dostupné na: https://doi.org/10.1007/s00217-023-04301-1.
2021-2021: [1] AKHREMKO, Anastasiya - FEDULOVA, Liliya. COMPARATIVE STUDY OF WEANING PIGS’ MUSCLE PROTEINS USING TWO-DIMENSIONAL ELECTROPHORESIS. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2021-01-01, 15, pp. 52-57. ISSN 13380230. Dostupné na: https://doi.org/10.5219/1449.