Publikačný výstup

Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov [Sensory evaluation of coccoa and products].

Informácie o publikácii

Zápis:
SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov [Sensory evaluation of coccoa and products]. In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SOKOLOVSKÁ Martina
50 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
AČAI Pavel, ÁCSOVÁ Aneta, BLAŠKOVIČOVÁ Jana
Vydanie:
Chémia a technológie pre život
21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou
S. 393-394
Vydavateľ:
Slovenská technická univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8208-015-8
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský