Publikačný výstup

Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír. Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca. Rec. Jozef Golian, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-660-2, 64 s. [3,66AH]
Rok vydania:
2020
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Jozef Golian, Pavel Naď
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-660-2
Rozsah:
64 s. [3,66AH]
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský