Antioxidant activity of some plant extracts and impact on meat quality [Antioxidačná aktivita niektorých rastlinných extraktov a vplyv na kvalitu mäsa].
Informácie o publikácii
Zápis:
LAHUČKÝ, Rudolf - NURNBERG, Karin - MARCIN, Andrej - CHLEBO, Peter. Antioxidant activity of some plant extracts and impact on meat quality [Antioxidačná aktivita niektorých rastlinných extraktov a vplyv na kvalitu mäsa]. In: 1st International Scientific Conference on Medicinal, Aromatic and Spice Plants, Nitra, December 5th-6th, 2007 : Book of Scientific Papers and Abstracts. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-973-4, s. 72-76.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
10 %
Autori vydania:
HABÁN Miroslav, HUDEC Jozef, BOJŇANSKÁ Tatiana, ČERNÝ Ivan
Vydanie:
1st International Scientific Conference on Medicinal, Aromatic and Spice Plants, Nitra, December 5th-6th, 2007
Book of Scientific Papers and Abstracts
S. 72-76
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8069-973-4
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický