Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
Rok vydania:
2020
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
45 %
25 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský