Publikačný výstup

Chémia potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
Rok vydania:
2020
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Beáta Hubková, Mária Milkovičová
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
3.dopl. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-662-6
Rozsah:
224 s. [11,26AH]
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský