Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products].
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANČOVÁ, Nikola. Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 61-66.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
60 %
20 %
10 %
5 %
4 %
DANČOVÁ Nikola
1 %
Podiel UVLF:
99 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír
Vydanie:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The 29th Scientific Symposium with International Participation
29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 61-66
Vydavateľ:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89883-11-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský