Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
51 %
19 %
15 %
5 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020
online, S. 173-176
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2168-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský