Publikačný výstup

Základy práva (pre ŠP Hygiena potravín) [Basics of Law (for Study Programme Food Hygiene)].

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGYOVÁ, Alena. Základy práva (pre ŠP Hygiena potravín) [Basics of Law (for Study Programme Food Hygiene)]. Rec. Bohuslav Harviľák, Peter Žoldoš. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-688-6, 120 s. [5,50AH]
Rok vydania:
2020
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
Recenzenti:
Bohuslav Harviľák, Peter Žoldoš
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-688-6
Rozsah:
120 s. [5,50AH]
Oblasť výskumu:
070 -
Jazyk:
slovenský