The effect of xanthohumol on carcass and oxidation parameters in the meat of Japanese quail.
Informácie o publikácii
Zápis:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana. The effect of xanthohumol on carcass and oxidation parameters in the meat of Japanese quail. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 67-70.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2021
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
60 %
15 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Acta Fytotechnica et Zootechnica
Monothematic issue: Problems and risks in animal production
Roč. 24, č. (2021), s. 67-70
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-258X
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický