Publikačný výstup

Effect of gluten on the quality of meat products.

Informácie o publikácii

Zápis:
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DANČOVÁ, Nikola. Effect of gluten on the quality of meat products. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 80-84.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2021
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
Podiel UVLF:
99 %
Vydanie:
Acta Fytotechnica et Zootechnica
Monothematic issue: Problems and risks in animal production)
Roč. 24, č. (2021), s. 80-84
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-258X
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický