Publikačný výstup

Humínové látky a fermentované produkty obohatené o významné mastné kyseliny - vplyv na rastové parametre a biochemické parametre krvi kurčiat [Humic substances and fermented products enriched with important fatty acids – impact on performance and blood biochemical parameters of chickens].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a fermentované produkty obohatené o významné mastné kyseliny - vplyv na rastové parametre a biochemické parametre krvi kurčiat [Humic substances and fermented products enriched with important fatty acids – impact on performance and blood biochemical parameters of chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 92-97.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference
S. 92-97
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-711-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský